Wolf doodgeschoten

DUITSLAND

Wandelaars hebben het dier gezien toen ze een wandeling aan het maken waren. De wolf werd gevonden in Westerwald dichtbij Koblenz. Een jachtexper bevestigde dat de wolf was doodgeschoten. de wolf werd gevonden in een streek waar al meer dan 120 jaar geen wolven zijn gezien. De politie is opzoek naar de jager die de wolf heeft doodgeschoten. De jachtvereniging in die buurt heeft een beloning van 1000 eure uitgeloofd om de dader te kunnen vinden. Op 27 Januari (2012), beweerden wandelaars een schim van een wolf te hebben gezien.

Laboratorium

De wolf die bijna 30 kg weegt is naar eenn laboratorium gebracht waar hij zal worden onderzocht. Uit het onderzoek kan worden bevestigd of het om een echte wolf gaat.

Gebied

De plek waar de wolf is gevonden is niet ver weg van BelgiĆ«. Als je weet dat wolven soms zonder problemen 200 km kunnen lopen.

Jalhay

Zaterdag kregen mensen een telefontje van een vrouw die beweeerde dat ze een wolf had gezien. Ze kon een preciese beschrijving maken. Het ging waarschijnlijk om een zwervende wolf

Dieren in Nesten

De makers van het populaire dierenprogramma Dieren in Nesten brengen alle meldingen boven water. Waarschijnlijk zal het niet lang meer duren voordat er een wolf wordt gezien in Belgie


Bron: 
dierengazet.be